Omega 3 100 kapslí 500EPA/250DHA

I
Z
R
 
Kód zboží:68067005
Výrobce:LSP nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:465 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení

klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Omega 3 100 kapslí 500EPA/250DHA

Omega-3 mastné kyseliny (EFA), jsou jedním z nejdůležitějších zástupců polynenasycených mastných kyselin a nemohou být produkovány v lidském těle samy.
Patří k nim dvě esenciální mastné kyseliny - eikosapentaenová kyselina (EPA) a dokosahexaenová kyselina (DHA).

LSP Omega-3 kapsle jsou vyrobeny z čistého rybího oleje a obsahují 500 mg EPA a 250 mg DHA v poměru 60-40 a extrémně vysokých dávkách.

Vzhledem k tomu, že Omega-3 mastné kyseliny plní důležité funkce v lidském systému, musí být pravidelně přijímány v potravinách nebo potravinových doplňcích.
Jsou součástí živých buněk v těle a pomáhají při regeneraci stávajících a výrobě nových buněk. Německý Nutrition Society (DGE) doporučuje denní příjem až na 1,5 g Omega-3 mastných kyselin. To odpovídá třem kapslím tohoto produktu.

V běžné stravě je obsah Omega 3 většinou vysloveně nízký. Několik rybích pokrmů týdně, nejlépe ze zvláště tučných ryb (např. losos a makrela), by potřebu pokrylo.
Složení:
Omega-3-ethyl ester (z rybího tuku), želatina, zvlhčovadlo, glycerol, voda, antioxidanty, přírodní vitamin E.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Rybí olej1000 mg
z toho DHA250 mg
z toho EPA500 mg
Dávkování:
Užívejte 1 kapsli denně s jídlem a zapijte tekutinou. Upozornění: Nepřekračujte maximální doporučenou denní dávku. Přípravek neslouží jako náhrada za pestrou denní stravu. Trpíte-li zdravotními obtížemi, konzultujte nejprve užívání přípravku s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C, mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Brahmi 60 kapslí organic

Pharma garlic 60 softgels česnek bezzápachový

Broco+ sulforaphane 60 vega caps

Beta karoten 25.000mj 100 tobolek



Kategorie