+ Zero Egg white protein 1000g

D
N
I
Z
B
S
R
 
Kód zboží:70029001
Výrobce:LSP Zero
Dostupnost:skladem
 
Běžná cena:1 154 Kč
Sleva:14%
Cena:990 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení

klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

+ Zero Egg white protein 1000g

Zero Egg white protein je kvalitní vaječný protein ze sušeného vaječného bílku. Obsah bílkoviny 82% a vysoká biologická hodnota aminokyselin hovoří za vše

Náš protein z vajec Zero Egg white je jedním z nejkvalitnějších zdrojů živočišných bílkovin a má velmi nízký obsah tuků a sacharidů, obsahuje vysoké procento nejpodstatnějších Aminokyselin (36%). Egg Protein přispívá k udržení a vzniku nové svalové hmoty. Proto je velmi vhodný přidávat do stravy během fáze budování svalů. Je také vysoce kvalitní alternativou pro osoby s laktózovou intolerancí.

Zero Egg white Protein je ideální pro:
Muže a ženy všech věkových kategorií, kteří chtějí vyvážit nedostatek bílkovin
Osoby s vysokou fyzickou zátěží, nebo zdravotně indisponované
Pro budování a udržování svalů v dietách s omezeným příjmem kalorií
Osoby s nedostatečným příjmem aminokyselin a lidi trpící nesnášenlivostí laktózy.
Soutěžící v kulturistice často používají vaječné bílkoviny několik týdnů před soutěží, aby se vyhnuli případné retenci vody pod kůží, což je spojené s konzumací mléka a mléčných proteinů.

Nejvyšší kvalita s kontrolovanou výrobou v Německu
Vaječný protein se vyrábí v Německu pod nejpřísnější hygienickou kontrolou. Nepoužívá se žádný geneticky modifikovaný materiál a lze zcela vyloučit kontaminaci zakázanými látkami, jako jsou prohormony, anabolické steroidy, stimulanty nebo jiné dopingové látky. Výroba vaječného prášku probíhá podle platných směrnic EU i po německém nařízení o vaječných výrobcích ze dne 17.12.1993.

Složení:
Vaječný protein Zero Egg white je - jak název napovídá - extrahovaný z vajec. Výhradně německého původu, čerstvě rozkrájené a oddělené vejce (zpracovává se pouze vaječný bílek) jakosti A, fermentované, sušené postřikem a pasterizované.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1462 kJ
Sacharidy - uhlohydráty4.5 g
Bílkoviny - proteiny82 g
z toho nenasycené mastné kyseliny36 g
Tuky0 g
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
Kyselina asparagová8300 mg
Kyselina glutamová10400 mg
L-Alanin4700 mg
L-Arginin4400 mg
L-Cystein2100 mg
L-Fenylalanin5700 mg
L-Glycin2800 mg
L-Histidin1900 mg
L-Isoleucin4300 mg
L-Leucin6900 mg
L-Lysin5500 mg
L-Methionin3100 mg
L-Prolin2900 mg
L-Serin5200 mg
L-Threonin3600 mg
L-Tryptofan1000 mg
L-Tyrosin3300 mg
L-Valin5700 mg
Dávkování:
Smíchejte 30 g s 200 ml vody. Konzumujte 2-3 dávky denně. Vaječný protein, který je 100% kuřecí bílkovina, by měl být konzumován ihned po intenzivním cvičení, ale může se také konzumovat několikrát denně. Doporučujeme 30 g prášku s 200 ml vody nebo ovocné šťávy. Velmi často se používá na přípravu omelet. Stačí smíchat trochu vody a čajovou lžičku dobrého oleje s vaječným proteinem a usmažit na pánvi. Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v chladu (15-25ºC), suchu, chraňte před přímým slunečním zářením. Obal těsně uzavírejte. Konzumujte ihned po namíchání.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Mirabol Soy protein 90 750 g

Proteinová hovězí polévka 180g 10 porcí

Eggtive pure egg protein 1000 g



Kategorie