Dynasyn high definition 120 kapslí NEW STRONGER

D
E
Q
X
V
 
Kód zboží:68034001
Výrobce:LSP nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:839 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení

klikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Dynasyn high definition 120 kapslí

Termogenní přípravek určený pro podporu výkonu a k redukci tuku. Nová varianta extrémně účinného spalovače tuku se silnějším složením

Jedinečná formule účinných látek k podpoře spalování - například extrakt ze zeleného čaje EGCG, který stimuluje fyzický výkon, zinek pro podporu metabolických pochodů, extrakt z hořkého pomeranče jako stimulant podporující termogenezi, Guarana nebo Taurin ke zmírnění chutí a hladu a oddálení únavy.
Složení:
Extrakt zeleného čaje, hořký pomeranč, Guarana extrakt, želatina (kapsle), taurin, vitamín C, zinek glukonát, magnesium stearát, oxid křemičitý, barviva: E172, E 171, E122.
Aminokyseliny v 1 kapsli:
Vitamín C15 mg
Zinek3 mg
Aminokyseliny v 1 kapsli:
Taurin100 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Bitter orange fruit extrakt125 mg
Guarana extrakt125 mg
Kofein přírodní z Guarany50 mg
Zelený čaj - Green Tea200 mg
Dávkování:
Užívejte 2 kapsle 30 minut před tréninkem nebo zvýšenou fyzickou aktivitou. Nepoužívejte večer. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy, nepřekračujte doporučené dávkování. Není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí, skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím a skladováním.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

BS Blade Fat killer 1000mg 120 kaps

Thermo Caps + Sinetrol 120 kapslí

Syne Max 90 kapslí

FatZero Pretty Body 100 tablet



Kategorie