L-Carnitin carnipure pulver mikronized 100 g

D
E
Q
X
V
 
Kód zboží:68032011
Výrobce:LSP nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:509 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení

klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

L-Carnitin carnipure pulver 100 g

L-Carnitin od společnosti LSP je suplementem užívaným v redukčních dietách, pro podporu srdeční a mozkové činnosti, pro zvýšení fyzického i psychického výkonu a pro celkovou energetickou podporu organismu.

L-Carnitin obsahuje účinnou látku L-karnitin, což je volná aminokyselina s mnohostranným využitím. Primární funkcí karnitinu je transport tukových molekul pro energetické využití v pracující buňce. Přeprava a spalování mastných kyselin v mitochondriích může fungovat pouze s pomocí karnitinového transportního systému. L-Carnitin napomáhá optimální funkci srdečního svalu, zabraňuje nahromadění kyseliny mléčné ve svalech, zlepšuje jejich zásobování kyslíkem, a tím zvyšuje odolnost a odstraňuje únavu. Jeho použití před tréninkem napomáhá spalování tuků. L-Carnitin lze použít u pokročilých kondičních kulturistů ke zvýšení výkonu i u tréninku zaměřeného na masivní nárůst svalové hmoty.
L-Carnitin carnipure LSP je 100% použit od firmy Lonza, která zaručuje, že neobsahuje nežádoucí D formu
Složení:
L-Carnitin pulver obsahuje: l-karnitin tartrát
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Karnitin tartrát/ carnitine tartrate/2000 mg
z toho karnitin1360 mg
Dávkování:
Užívejte 0,5 – 2g denně podle vaší hmotnosti. Přidávejte do jakéhokoliv oblíbeného nápoje, nejlépe před zvýšenou fyzickou aktivitou.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Supreme ALC acetyl l-carnitine 200 g

ALC with Taurine a vitamin B6 120 kapslí

CarniSyn 60 vegan kapslí

Mens Carnitine with Arginine 60 kapslí



Kategorie