Creatine monohydrate 100% 500 g 200 mesh

B
S
F
E
V
X
C
 
Kód zboží:68081001
Výrobce:LSP nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:889 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení

klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Creatine monohydrate 100% 500 g 200 mesh

Creatine Monohydrate je látka tělu vlastní.

Je přítomna v každé lidské buňce jako zdroj buněčné energie ATP. V závislosti na tělesné hmotnosti a množství svalové hmoty představují zásoby kreatinu množství v rozpětí 100 až 150g obsaženého v celém těle. Z toho je denně využito 2 až 4 g kreatinu pro běžné fyzické aktivity. Polovinu z tohoto množství si tělo produkuje samo, zbytek musí být dodán do organismu potravou. Tomu odpovídá zhruba 500g hovězího masa nebo ryb denně, což je z praktického hlediska velmi složité, proto se doporučuje suplementace kreatinem.

Creatine Monohydrate je po dlouhá léta využíván ve všech sportovních odvětvích, protože zvyšuje výkonnost a dynamiku. S více než 300 klinickými studiemi, které potvrzují jeho účinnost, je jedním z nejlépe prověřených suplementů na současném trhu sportovní výživy. V rychlostních disciplinách jako je sprint, kopaná, ragby, hokej, bojová umění a samozřejmě také kulturistika a silové sporty, dávkování kreatinu ve velmi krátké době prokazatelně zvyšuje ( o více než 15%) nárůst síly a vytrvalosti. U intervalového tréninku je prokázáno zvýšení výkonu o více než 20%, u krátkých sprintů je to dokonce v průměru 30% nárůstu výkonu.

Využití Creatine Monohydrate:
Creatine Monohydrate je ideální pro široké spektrum sportovních disciplín od kulturistiky ( svalová hmota a síla ) po všechny sporty, kde je vyžadována explozivní síla a dynamika. Na současném trhu je k dispozici široké spektrum forem kreatinu, kritickým okamžikem je ale to, které produkty jsou prověřeny klinickými studiemi a jsou bezpečné.

LSP nutrition garantuje nejvyšší kvalitu, jelikož suroviny pro svoji výrobu hledá výlučně v německu.
Složení:
Creatine Monohydrate obsahuje: 100% čistý kreatin monohydrát
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Kreatin monohydrát100000 mg
Dávkování:
Creatine Monohydrate Jedna odměrka (5g), rozmíchejte v 500ml studené vody s obsahem hroznového cukru, popř. v jiném sacharidovém nápoji nebo produktu. V objemové přípravě doporučujeme užívat 3x denně, ideálně ráno, před tréninkem a ihned po něm. V netréninkové dny ráno, v poledne a večer




V této kategorii výrobků také nabízíme:

100% Micronized Creatine Monohydrate 550 g

Creatine monohydrate 500g

Creatine + Vitamin C 300g

Creatine Creapure 500g



Kategorie