L-Tryptophan 100% 200 g

B
S
R
E
M
O
V
X
 
Kód zboží:68044013
Výrobce:LSP nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:479 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

L-Tryptophan 100% 200 g

V dnešní uspěchané době, plné stresu a psychické zátěže, se čím dál tím více z nás potýká s problémy jako je nedostatečná kvalita spánku, depresivní stavy, úzkost či příznaky PMS. Všechny tyto potíže mají výrazný dopad nejen na naše fyzické, ale především na psychické zdraví. L-Tryptophan 100% 200g přichází s řešením, které je přírodní, efektivní a především bezpečné.

Tento produkt obsahuje 100% čistý L-Tryptophan, esenciální aminokyselinu, kterou si naše tělo samo nedokáže vyrobit a musí ji proto získávat z vnějších zdrojů. L-Tryptophan je klíčovým stavebním blokem pro syntézu serotoninu, neurotransmiteru zodpovědného za pocit štěstí a spokojenosti, a melatoninu, hormonu regulujícího náš spánkový cyklus. Díky tomu L-Tryptophan přímo přispívá k lepší kvalitě spánku a celkovému duševnímu zdraví.

Naše moderní strava často neobsahuje dostatečné množství L-Tryptophanu, což může vést k nedostatku tohoto klíčového prvku. S L-Tryptophan 100% 200g můžete tento nedostatek snadno a efektivně vyřešit. Produkt je vhodný pro každého, kdo hledá přírodní cestu ke zlepšení svého zdraví bez nutnosti užívání farmaceutických přípravků.

5 přesvědčivých a persuasivních odrážek s největšími benefity produktu:

Zlepšení kvality spánku: L-Tryptophan podporuje produkci melatoninu, což příznivě ovlivňuje délku a kvalitu spánku, pomáhá při poruchách spánku a insomnii.

Pozitivní vliv na náladu a boj proti depresi: Jako prekurzor serotoninu, "hormonu štěstí", má L-Tryptophan přímý vliv na zlepšení nálady a může pomoci v boji proti depresi a úzkostem.

Podpora v regeneraci a odolnosti proti stresu: Díky optimalizaci hladin serotoninu a melatoninu v těle pomáhá L-Tryptophan snižovat stres a podporuje lepší regeneraci těla po fyzickém či psychickém vypětí.

Praktický pomocník při odvykání: Užívání L-Tryptophanu se osvědčilo jako efektivní podpora při odvykání kouření a alkoholu, kde pomáhá snižovat abstinenci a zlepšovat náladu.

Boj proti migréně a bolestem hlavy: Díky svým vlastnostem může L-Tryptophan přispívat k redukci frekvence a intenzity bolestí hlavy včetně migrén.

L-Tryptophan 100% 200g je tedy nejenom významným společníkem pro každého, kdo si přeje zlepšit svou kvalitu života prostřednictvím lepšího spánku a duševní pohody, ale také pro ty, kteří hledají přírodní řešení pro konkrétní zdravotní obtíže. Dopřejte si sílu přírody a učiňte krok ke zdravějšímu a spokojenějšímu životu s L-Tryptophan 100% 200g.
Složení:
100% L-Tryptofan.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1700 kJ
Sacharidy - uhlohydráty0 g
Tuky0 g
Bílkoviny - proteiny100 g
Nutriční informace v 1 denní dávce
L-Tryptofan500 mg
Dávkování:
500 mg (1 čajová lžička) rozpusťte ve 100 ml vody nebo ovocném nápoji. Pijte jednou denně, ideálně nalačno před spaním.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Arginine Pepform peptides 500mg 90 kapslí

Arginine 1000 mg 90 kapslí

L-Tryptophan and Valerian Root 90 kapslí

Supreme pure NAC 200 g



Kategorie